Selecteer een pagina

Inschrijven  en reageren

Zoekt u een huurwoning in Reeuwijk, Driebruggen of Waarder?

e-U schrijft zich eerst in bij WoningNet
U heeft een inschrijving bij Woningnet nodig als u wilt reageren op sociale huurwoningen.  U betaalt één keer € 23,- voor uw inschrijving. U kunt hier klikken als u zich bij WoningNet wilt inschrijven.

Dagelijks nieuw woningaanbod
Ons woningaanbod vindt u op de website van WoningNet regio Midden-Holland. Zonder in te loggen kunt u het woningaanbod ook bekijken. Als u wilt reageren op een woning, dan moet u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Hoe werkt het?

  • De woningen kunnen dagelijks op de website worden geplaatst. Elke woning blijft één week op de site staan.
    Kijkt u in het weekend op de website, dan ziet u het gehele aanbod van de afgelopen week.
  • Bij uw persoonlijk woningaanbod kunt u een indicatie van uw ‘slaagkans’ zien: laag, gemiddeld of hoog.
    Dit is de kans die u heeft om de woning te krijgen.
  • Nadat u op een woning gereageerd heeft, ziet u direct op welke positie u op dat moment staat. Ziet u enkele dagen later dat uw positie lager is geworden, dan kunt u uw reactie intrekken en op een andere woning reageren. U kunt maximaal op twee woningen tegelijkertijd reageren.
  • Heeft u een abonnement op Digizine? Dan ontvangt u die voortaan twee keer per week via de e-mail, namelijk op maandag en donderdag. Hierin vindt u uw passend woningaanbod op volgorde van slaagkans. Ontvangt u Digizine nog niet en wilt u dit wel? Vink dit dan aan op uw persoonlijke pagina onder ‘Abonnementen’.
  • Op de website ziet u ook de optie ‘aanbevolen woningen’.  Deze woningen voldoen misschien niet helemaal aan uw woonwensen,  maar uw slaagkans voor deze woningen is  wel groter.

E-mail adres voor WoningNet is vereist!
Inschrijven kan alleen met een geldig e-mailadres. Alle correspondentie tussen de woningcorporatie en de woningzoekende verloopt per e-mail. Heeft u een nieuw e-mailadres of zijn er andere gegevens (zoals bijvoorbeeld inkomen) gewijzigd? Wijzig deze dan zo snel mogelijk in uw persoonlijke gegevens.