Selecteer een pagina

Ik ben huurder

Huren bij Woningbouwvereniging Reeuwijk

Als u een woning huurt van Woningbouwvereniging Reeuwijk heeft u een huurovereenkomst afgesloten. Hierin staan belangrijke afspraken zoals de verschuldigde huurprijs en eventuele servicekosten.

Bij een huurovereenkomst horen algemene huurvoorwaarden. Het tekenen van de huurovereenkomst betekent dat u akkoord bent gegaan met deze algemene voorwaarden. De voorwaarden bevatten uitgebreide(re) regels voor de wijze waarop wij met elkaar omgaan. In het linker menu vindt u de algemene huurvoorwaarden en meer informatie.

 

Ontvangt u huurtoeslag?
Huurtoeslag is een voorschot. Aan de hand van uw inkomen en vermogen beoordeelt de Belastingdienst achteraf pas definitief uw recht op huurtoeslag. Wanneer uw financiële situatie of gezinssituatie verandert, waardoor uw inkomen stijgt, kan dit gevolgen hebben voor uw huurtoeslag.

Wij adviseren u veranderingen altijd meteen aan de Belastingdienst door te geven. Dit doet u via ‘Mijn toeslagen’ op de website van de Belastingdienst. U ziet dan gelijk het nieuwe bedrag van uw huurtoeslag. Zo voorkomt u dat u later moet terugbetalen. Of dat u juist te weinig krijgt.