Selecteer een pagina

Huur opzeggen

U wilt de huurovereenkomst opzeggen

U gaat verhuizen, omdat u een andere woning heeft. Of omdat u gaat samenwonen. Of er is een andere reden dat u uw woning verlaat. Alle regels kunt u vinden in onze informatiefolder Algemene Huurvoorwaarden Woonruimte. U leest ook meer informatie in onze informatiefolder Verhuizen.

Hieronder staan de belangrijkste punten beschreven.

U zegt minimaal één maand van tevoren op
U kunt de huurovereenkomst stoppen op elke werkdag. Zorgt u ervoor dat onderstaand formulier minimaal een maand voor de datum van opzegging door u is verstuurd? U krijgt van ons een bevestiging van uw opzegging. In de brief leggen we u uit wat het verdere proces is.
Hebben wij uw opzegging gekregen? Dan maakt een medewerker een afspraak om uw woning te bekijken. Onze medewerker geeft aan welke werkzaamheden u nog moet uitvoeren voordat u de woning oplevert. De werkzaamheden staan in een inspectierapport. Vlak voordat u de woning oplevert, komt de medewerker weer kijken. Heeft u niet alles gedaan? Dan betaalt u voor de werkzaamheden die wij nog moeten doen.

Soms neemt de nieuwe huurder spullen van u over
Denk bijvoorbeeld aan laminaat of gordijnrails. Vindt de huurder het goed dat u bepaalde spullen in uw woning achterlaat? Schrijf deze goederen dan op een overnameformulier. U, de nieuwe huurder en de opzichter zetten een handtekening. (De vertrekkende huurder heeft van ons een standaard overnameformulier gekregen)

 

Ons adres

Bezoek Koningin Wilhelminahof 6, 2811 SZ REEUWIJK
Post Postbus 4, 2810 AA REEUWIJK

Telefoon 0182 - 39 45 93

Openingstijden voor bezoek
Maandag t/m vrijdag: van 8.00 uur tot 12.30 uur (en op afspraak)

E-mail info@wbvreeuwijk.nl

BTW 004498033B01
RSIN nr. 004498033

 

Melden reparatieverzoek
Dit kan op de pagina  Reparatieverzoek
telefonisch: 0182-39 45 93 

Calamiteiten
Telefoon 0182 - 39 45 93
Via het antwoordapparaat krijgt u informatie over wie u in zeer dringende gevallen kunt bereiken.