Koningin Wilhelminahof 6
2811 SZ  REEUWIJK
tel.: (0182) 39 45 93
info@wbvreeuwijk.nl
Project in Waarder van start
04-04-2019 16:15
Op 3 april jl. is het contract getekend door Vincent van Luit van Woningbouwvereniging Reeuwijk en Arjan Griffioen van Aannemersbedrijf Goudriaan Jongerius voor het slopen van 7 woningen aan de Koningin Julianastraat 14 t/m 20 en Prinses Beatrixstraat 6 t/m 10 in Waarder, en het bouwen van 8 eengezinswoningen en 4 kleine wooneenheden voor starters.
Met dit plan voegen we nieuwe moderne woningen toe die ook energieneutraal zijn. Deze Nul op de Meter woningen zijn zeer goed geïsoleerd en wekken hun eigen energie op door middel van een warmtepomp en zonnepanelen. Door middel van deze installaties wordt energie op een duurzame wijze opgewekt en verbruikt.
Met deze woningen voegen we woningen toe in Waarder waar veel vraag naar is en dragen we ook bij aan onze maatschappelijke taak naar een CO2 neutraal woningbestand.Wim de Jong (projectleider i.o. WBV Reeuwijk)), Ben van de Par (Teamleider Techniek A.I. WBV Reeuwijk), (Ton Bohmer (projectleider Goudriaan Jongerius) Vincent van Luit (directeur WBV Reeuwijk) en Arjan Griffioen (directeur Goudriaan Jongerius)


Vincent van Luit

Directeur

Volg mijn twitter.

Reparatieverzoek

Heeft u een reparatieverzoek?
Ga dan hier naar het reparatieverzoek formulier