Koningin Wilhelminahof 6
2811 SZ  REEUWIJK
tel.: (0182) 39 45 93
info@wbvreeuwijk.nl

Wij zijn een leerbedrijfWoningbouwvereniging Reeuwijk is een door Fundeon erkend leerbedrijf. Fundeon is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra.

 
   
erkend leerbedrijf
erkend leerbedrijf
     

 

We voldoen aan de voorwaarden van een leerbedrijf
Een organisatie wordt een leerbedrijf op basis van de erkenningsregeling. In deze regeling staan de belangrijkste voorwaarden voor erkenning:
  • Voor elk beroep waarvoor het leerbedrijf wil opleiden, is een erkenning nodig.
  • Iedere leerling wordt begeleid door een leermeester. De leermeester heeft het beroep waarvoor de leerling een opleiding volgt. Bij ons is opzichter Cor Heij leermeester.
  • Het leerbedrijf geeft de leerling tijd, ruimte en begeleiding. Om het vak te leren. Om naar school te gaan. En om toetsen in de praktijk uit te voeren.
  • Vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers in de sector hebben de voorwaarden opgesteld. Samen met vertegenwoordigers van de MBO Raad.

Jongeren kunnen het vak in de praktijk leren
Jongeren die een mbo-opleiding bouwkunde volgen, kunnen bij ons stage lopen. Zij leren bij ons over beheer. Daarin komen periodiek onderhoud, reparatieverzoeken en renovatieprojecten aan bod. Soms hebben we ook een hbo-stagiair die bij ons een speciaal project uitvoert. Per jaar plaatsen we maximaal één stagiair, omdat we een kleine organisatie zijn.

Ben je op zoek naar een stage?
Stuur dan een sollicitatiebrief naar onze directeur, Vincent van Luit.Vincent van Luit

Directeur

Volg mijn twitter.

Reparatieverzoek

Heeft u een reparatieverzoek?
Ga dan hier naar het reparatieverzoek formulier