Koningin Wilhelminahof 6
2811 SZ  REEUWIJK
tel.: (0182) 39 45 93
info@wbvreeuwijk.nl

Bent u benieuwd naar onze huurwoningen?
 

U schrijft zich eerst in bij WoningNet
U heeft namelijk een registratienummer en wachtwoord nodig. Die krijgt u als u zich inschrijft. U betaalt één keer € 23,- voor uw inschrijving. U kunt hier klikken als u zich bij WoningNet wilt inschrijven.

Dagelijks nieuw woningaanbod 
Ons woningaanbod vindt u op de website van WoningNet regio Midden-Holland. Zonder in te loggen kunt u het woningaanbod ook bekijken. Als u wilt reageren op een woning, dan moet u inloggen met uw registratienummer en wachtwoord. 

Hoe werkt het?
  • De woningen kunnen dagelijks op de website worden geplaatst. Elke woning blijft één week op de site staan. Kijkt u in het weekend op de website, dan ziet u het gehele aanbod van de afgelopen week.
  • Bij uw persoonlijk woningaanbod kunt u een indicatie van uw ‘slaagkans’ zien: laag, gemiddeld of hoog. Dit is de kans die u heeft om de woning te krijgen.
  • Nadat u op een woning gereageerd heeft, ziet u direct op welke positie u op dat moment staat. Ziet u enkele dagen later dat uw positie lager is geworden, dan kunt u uw reactie intrekken en op een andere woning reageren. U kunt maximaal op twee woningen tegelijkertijd reageren.
  • Heeft u een abonnement op Digizine? Dan ontvangt u die voortaan twee keer per week via de e-mail, namelijk op maandag en donderdag. Hierin vindt u uw passend woningaanbod op volgorde van slaagkans. Ontvangt u Digizine nog niet en wilt u dit wel? Vink dit dan aan op uw persoonlijke pagina onder ‘Abonnementen’.
  • Op de website ziet u ook de optie ‘aanbevolen woningen’. Deze woningen voldoen misschien niet helemaal aan uw woonwensen, maar uw slaagkans voor deze woningen is wel groter.
E-mail adres voor WoningNet is vereist!
Alle correspondentie tussen de woningcorporatie en de woningzoekende verloopt per mail. Ook als u eerder voor de contactwijze ‘post’ heeft gekozen. Heeft u een nieuw e-mailadres of zijn er andere gegevens (zoals bijvoorbeeld inkomen) gewijzigd? Wijzig deze dan zo snel mogelijk in uw persoonlijke gegevens. 
Vincent van Luit

Directeur

Volg mijn twitter.

Reparatieverzoek

Heeft u een reparatieverzoek?
Ga dan hier naar het reparatieverzoek formulier