Selecteer een pagina

Vanaf 1 maart 2022 verandert de werkwijze voor het melden van reparatieverzoeken buiten kantooruren. Wanneer u vanaf voornoemde datum buiten onze kantooruren belt voor een reparatieverzoek, dan krijgt u ons antwoordapparaat.

Calamiteiten of spoedreparatie
Alleen in geval van calamiteiten of spoedreparaties, die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u de keuze maken om doorverbonden te worden. U krijgt dan een medewerker van het 24-uurs servicebedrijf ‘Interswitch’ aan de telefoon. Zij nemen de melding in behandeling en zetten deze, indien noodzakelijk, door naar één van onze aannemers. De aannemer komt dan z.s.m. bij u langs. Ook kan ‘Interswitch’ buiten kantooruren contact opnemen met één van onze opzichters.

In geval van calamiteiten of spoedreparaties: telefoonnummer 0182 – 39 45 93

Niet spoedeisende reparatieverzoeken
Voor overige reparatieverzoeken vragen wij u de volgende werkdag naar ons kantoor te bellen en de reparatiemelding door te geven aan één van onze medewerkers. U kunt uiteraard uw reparatieverzoek ook melden via onze website.

Vragen?
U kunt ons bereiken op werkdagen van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 12.30 uur via telefoonnummer 0182 – 39 45 93 of via de mail info@wbvreeuwijk.nl.