Selecteer een pagina

Het project Groendijk Oost, bekend als ‘Voor de Brug’, vordert goed. Voor WBV Reeuwijk worden 12 beneden-boven woningen en drie middendure huurwoningen gerealiseerd. Zes van de beneden-boven woningen zijn gelijkvloerse senioren woningen. De andere zes woningen zijn geschikt voor één persoonshuishoudens. De drie middendure woningen zijn grondgebonden seniorenwoningen.

In mei 2021 is het bouwterrein ingericht en eind mei is er daadwerkelijk gestart met de bouw. Sinds begin 2021 is er maandelijks overleg tussen ons, de Jansen de Jong (ontwikkelaar) en Bolton Bouw (Bouwer) over onder andere planning, communicatie en inhoudelijke onderwerpen. In oktober 2021 is het verhuurproces afgerond; het is dus bekend wie de nieuwe huurders zijn. Voor hen is een kijkmiddag georganiseerd en ze hebben al keuzes kunnen maken voor bijvoorbeeld de keukenopstelling. De oplevering van de woningen staat gepland in april 2022.