Selecteer een pagina

I.vm. het Coronavirus zijn we maandag t/m donderdag met een beperkte bezetting op kantoor aanwezig en de andere medewerkers werken thuis. Vrijdag zijn we gesloten.

Dit geldt voorlopig t/m 6 april a.s.

 Wat bekent dit voor u als bewoner?

We proberen uiteraard ons dagelijks werk zoveel mogelijk door te laten gaan om u van dienst te kunnen zijn. Wij vragen uw begrip dat sommige zaken langer duren. In een aantal gevallen nemen we wel aanvullende maatregelen die merkbaar voor u kunnen zijn. Dit houdt concreet in dat:

  • Bewonersbijeenkomsten worden uitgesteld.
  • In plaats van groepsbezichtigingen worden één op één-bezichtigingen gehouden.
  • Tot en met 6 april gaan wij niet op huisbezoek bij kwetsbare bewoners (ouderen en mensen met verminderde weerstand). Indien mogelijk proberen we u via de telefoon of mail te helpen, of we stellen dit uit.
  • We gaan niet op huisbezoek bij bewoners met griepverschijnselen (hoesten, verkouden en/of koorts). We vragen van tevoren of u griepverschijnselen heeft. Als dat het geval is, dan maken we een nieuwe afspraak.
  • Bij huisbezoeken vragen we u of dit kan wachten. Zo ja, dan plannen we de afspraak in na 6 april a.s. Als dit niet kan wachten, dan gaat de afspraak gewoon door indien u geen griepverschijnselen heeft en niet binnen de kwetsbare doelgroep valt.
  • Wij vragen u om niet naar ons kantoor te komen als u griepverschijnselen heeft en/of binnen de kwetsbare doelgroep valt. Bij vragen kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
  • Komt er binnenkort een medewerker/vakman van ons bij u thuis voor een reparatiemelding of op huisbezoek? Neem dan van tevoren telefonisch contact met ons op als wij nog niet weten dat u griepverschijnselen heeft en/of binnen de kwetsbare doelgroep valt.

Calamiteiten

In geval van een technische calamiteit aan uw woning, gaan we uiteraard in overleg met u op zoek naar een passende oplossing.

Wij verzoeken u verder de actuele maatregelen van het RIVM op te volgen. WWW.RIVM.NL