Selecteer een pagina
In het MKW traineeship maak jij maatschappelijke impact en kickstart je jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in anderhalf jaar tegelijkertijd bij twee verschillende corporaties in de regio aan een interessante opdracht. De directeur-bestuurders zijn jouw directe opdrachtgever en steunen je. In de trainingen leren jij, je medetrainees én de bestuurders van de corporaties hoe je innoveert en organisatie meeneemt in verandering die ertoe doet. Je ontwikkelt je leiderschap, creatieve skills, leert van mensen uit het veld over thema’s als digitalisering en duurzaamheid en spart met je mede-trainees. Dit alles onder de professionele begeleiding van de makers van Talent in Huis, het nationale traineeprogramma van woningcorporaties. Lees HIER meer en pak jouw kans op impact!

 

 

Bekijk ons promotiefilmpje